Adresă și orar de funcționare

BAFLOREALTY este o firmă de construcții cu sediul în Cluj-Napoca, specializată în construcția de locuințe și clădiri comerciale. Fondată în anul 2005, compania s-a dezvoltat rapid în ultimii ani, devenind unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața construcțiilor din Transilvania.

Compania se mândrește cu o echipă de specialiști bine pregătiți și cu o vastă experiență în domeniu, care au capacitatea de a oferi servicii complete de la proiectare și planificare la construcție și amenajare. De la început, BAFLOREALTY a avut ca obiectiv construirea de locuințe și clădiri de calitate superioară, folosind cele mai bune materiale și tehnologii disponibile. Prin urmare, toate clădirile lor sunt proiectate și construite în conformitate cu cele mai înalte standarde și reglementări.

Odată ce un proiect este finalizat, BAFLOREALTY își continuă relația cu clienții, oferindu-le asistență în cazul unor probleme sau necesități de întreținere și reparații. Compania se angajează să asigure satisfacția clienților prin servicii de calitate și prin respectarea termenelor de finalizare.

Sediul companiei este situat pe Strada Fabricii de Zahăr din Cluj-Napoca, iar programul de lucru este de la 8 dimineața până la 4 după-amiaza, de luni până vineri. În zilele de sâmbătă și duminică, firma este închisă. Aceasta oferă clienților o oportunitate bună de a se conecta cu personalul BAFLOREALTY în timpul săptămânii, în timpul programului normal de lucru.

Datorită angajamentului față de calitate și de satisfacția clienților, BAFLOREALTY a câștigat o reputație solidă în comunitatea de afaceri din Cluj-Napoca. Compania a câștigat mai multe premii și distincții pentru excelența sa în construcții și este considerată un lider în domeniu. În plus, BAFLOREALTY este cunoscută și pentru abordarea sa durabilă și ecologică în construcții, utilizând materiale și tehnologii care respectă mediul înconjurător.

PROGRAM DE LUCRU

  • Luni-Vineri: 8:00 – 16:30
  • Sâmbătă: Închis
  • Duminică: Închis

     Adresă: Str. Fabricii de Zahăr, Cluj-Napoca

     E-mail: office@baflorealty.ro – comenzi@baflorealty.ro

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

close